SOP AGEN STARINA

SOP AGENT DROPSHIP STARINA


Kepada pelanggan yang berminat menjadi DROPSHIP  STARINA , dibawah berikut adalah beberapa syarat sebagai dropship STARINA:-

 

 1. YURAN PENDAFTARAN: RM30 sekali seumur hidup
 2. Setiap item yang terjual, anda akan mendapat KOMISEN sebanyak RM10-RM30 setiap item. Setelah pendaftaran selesai, semua harga untuk setiap item automatik akan mendapat diskaun untuk harga dropship.
 3. Semua gambar dan details akan diberikan melalui channel Telegram atau WHATSAPP.
 4. Semua dropship dikehendaki mempunyai applikasi TELEGRAM bagi memudahkan untuk perkongsian maklumat dan gambar.
 5. DROPSHIP perlu mendaftar dengan mengisi maklumat yang diperlukan. Yuran pendaftaran DROPSHIP adalah sebanyak RM30.00.
 6. Yuran ini dikenakan hanya sekali seumur hidup dan tidak akan dikembalikan sekiranya anda menarik diri. Pembayaran boleh dibuat ke akaun rasmi STARINA DROPSHIP
 7. Harga mungkin akan berubah dari semasa ke semasa. Mohon dropship rujuk terlebih dahulu harga di laman web rasmi www.STARINA2U.COM
 8. AKAUN DROPSHIP  hanya boleh digunakan oleh pemegang akaun sahaja. Tidak boleh ditukar milik.
 9. Sekiranya dropship mempunyai blog / laman sosial yang digunakan untuk tujuan promosi produk , sila maklumkan pada kami.
 10. Dropship wajib mempunyai smartphone untuk tujuan promosi menggunakan aplikasi laman sosial seperti “whatsapp”, “telegram”, mempunyai email, facebook dan instagram dan email.
 11. Sebarang gambar/video untuk tujuan pemasaran, akan dibekalkan oleh pihak STARINA melalui TELEGRAM STARINA CHANNEL.
 12. Dropship STARINA harus memastikan gambar/video yang dipamerkan di mana- mana laman sosial adalah berkualiti dan menutup aurat dengan sempurna bagi memastikan produk STARINA adalah patuh syariah.
 13. Ketika membuat pesanan, dropship perlu mengisi maklumat NAMA, ALAMAT, dan NO TELEFON pelanggan sebelum ‘CONFIRM ORDER’. Semua order wajib dibuat di web rasmi Starina dan salinan order akan dihantar oleh sistem ke email agen.
 14. Buku panduan manual penggunaan website akan diberikan melalui email setelah pendaftaran dropship selesai.
 15. Barang/STOK  hanya akan dihantar setelah pembayaran selesai. STARINA tidak akan menanggung kos penukaran, dan sebarang urusan penukaran hendaklah di maklumkan ke pada admin stok 012-2050-577 .
 16. Semua item akan dihantar kepada Pos Laju pada setiap hari bekerja. Pesanan yang dibuat sebelum 2petang akan dipos pada hari yang sama. Manakala pesanan yang dibuat selepas 2petang akan dipos pada keesokan hari bekerja.
 17. STARINA menyediakan talian support dropship . Dropship @ agen boleh terus wassup admin di dupport group atau chief support di no 012-8714567 (en malik)